ZARADITE KRIPTO DOK SURFATE WEBOM

U ovom članku pokazat ćemo vam kako možete zaraditi kriptovalute dok surfate webom i koristite svoje računalo.

Kako bi mogli početi zarađivati kriptovalute dok surfate webom, prvo što morate učiniti jest registrirati se na Presearch. Presearch je decentralizirana tražilica koju pokreće blockchain tehnologija. Svaki put kada ćete pretražiti nešto preko ovog search engine-ina, Presearch će vas nagraditi sa svojim PRE tokenom.

Zašto isprobati Presearch?

Presearch je decentralizirana tražilica koju pokreće zajednica i pruža bolje rezultate štiteći vašu privatnost i nagrađujući vas prilikom pretraživanja. Članovi zajednice mogu aktivno sudjelovati u projektu koristeći grupe za čavrljanje u presearch zajednici, doprinoseći paketima otvorenog koda našem repozitoriju izvornog koda ili jednostavno kao korisnici ili promotori koji pomažu u izgradnji korištenja i svijesti. Presearch se sada priprema za izdavanje svoje prve decentralizirane tehnologije – novog iskustva tražilice koje radi na poslužiteljima čvorova kojima upravljaju članovi Presearch zajednice. Presearch Engine nudi rezultate koji su jednako dobri kao i najbolje svjetske tražilice. Također pruža dodatni sloj podataka kroz pakete zajednice, što te rezultate čini još boljima. Na primjer, možete pretraživati Presearch za “Bitcoin” da biste vidjeli kako izgleda kripto paket. S vremenom će biti dodani rezultati dobiveni dodatnim indeksom koji je dostavio korisnik. Osim boljih rezultata, Presearch štiti i vašu privatnost jer vas ne prati niti pohranjuje vaša pretraživanja, a upite obrađuje decentralizirana mreža poslužitelja čvorova koji obrađuju anonimizirane upite. Kao član presearh zajednice, zarađujete PRE tokene kada pretražujete web.

KAKO POČETI?

Otiđite na presearch.org i kreirajte svoj korisnički račun.

Unesite svoj email, kreirajte lozinku i kliknite na “Sign Up Now”. Nakon što ste kreirali svoj korisnički račun, moći ćete pristupiti kontrolnoj ploči svojeg računa.

Ovdje možete vidjeti koliko PRE tokena možete zaraditi pretraživanjem preko ovog search Presearch-a. Maksimalan broj plaćenih pretraživanja u danu je 30, a iznos PRE tokena kojeg možete dobiti pretraživanjem će uglavnom biti između 0.1 te 0.06. Potrebno je skupiti minimalno 1000 PRE tokena kako bi iste mogli povući u svoj kripto wallet. 

Drugi način prikupljanja PRE tokena jest da koristite “Referrals” program. Kliknite na “Referrals” u izborniku sa lijeve strane i prihvatite uvjete i odredbe. Nakon toga moći ćete vidjeti svoj referral link kojeg možete dijeliti. Možete zamoliti svoje prijatelje da se registriraju na Presearch preko vašeg linka. Ukoliko imate veći broj pratitelja na društvenim mrežam, možete podijeliti svoj link sa njima. Nakon što osoba koja se registrirala putem vašeg linka prikupi barem 50 PRE tokena, vi dobivate 25 tokena kao nagradu.

Ostale teme koje bi vas mogle zanimati:

UPOZORENJE: NIŠTA OD NAVEDENOG NIJE FINANCIJSKI SAVJET. OVAJ ČLANAK NAPISAN JE U EDUKACIJSKE SVRHE. OBAVEZNO PROVEDITE VLASTITO ISTRAŽIVANJE O NAVEDENIM POJMOVIMA U ČLANKU PRIJE ULAGANJA U BILO KOJU DIGITALNU VALUTU!